Ak parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Özyavuz yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
“Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 82’nci yıldönümünde bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.
Türk Milleti için 10 Kasım, Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda Atamızın ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde başlatılan ve günümüzde de sürdürülen hamlelerle ülkemiz büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşamıştır. Türkiye bugün, Cumhuriyetimizin kuruluş idealine uygun olarak bölgenin ve dünyanın güçlü, cazibeli, istikrarlı ve saygın bir ülkesi haline gelmiştir.
Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82’nci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun nezdinde 15 Temmuz hain darbe girişiminde vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve dirliği uğruna canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle yâd ediyorum.