Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yılın en iyi Otomotiv markası Çakıcı Otomotiv'in oldu

Güncel 22.01.2022 12:32:56 0
Yılın en iyi Otomotiv markası Çakıcı Otomotiv

"Doğunun İncileri" lansman gecesinde ödüller sahiplerini buldu.

Pandapro Medya kurucusu Serdar Öz ve Runo Medya kurucusu Onur Kardaş tarafından ilki Şanlırufa'da düzenlenen "Doğunun İncileri" iş ve ekonomi ödülleri görkemli bir açılışla sahiplerini buldu.

Birçok sektörden yoğun katılımın gerçekleştiği gecede, açılışın sunucuları Gökay Kalaycıoğlu ve Özlem Yıldız, Kırmızı halının sunuculuğunu Doğa Bekleriz ve Başak Çokan yaptı. Gecenin yönetmenliğini ise deneyimli Yönetmen Özlem Kayhan üstlendi. Şanlıurfa'da büyük bir görkemle düzenlenen gecede sanat, basın, ekonomi, otomotiv gibi birbirinden farklı sektörde ödüller dağıtıldı.

Gecede İvana Sert, Ferman Toprak, Elif Ece Uzun, Ümit Karan gibi sanat ve spor camiasından ünlü isimler katılım sağlayarak, ödülleri sahipleri ile buluşturdu.  Düzenlenen gecede Korkut Polat yılın en iyi il insanı ödülünü alırken, Otomotiv sektöründe yılın Otomotiv markası Çakıcı Otomotiv seçildi. Genç iş adamı Nazif çakıcı, ödülünü Özlem Yıldız'ın elinden aldı.

Yılın en iyi Otomotiv markası ödülünü alan iş adamı Nazif çakıcı; bu ödülü almak benim için gurur vericidir. İnşallah iş alanımızı yükselterek, bu alanda Şanlıurfa'mıza yenilikler katmaya devam edeceğiz. Bizleri bu ödüle layık gören, herkese çok teşekkür ediyorum. Açıklamasında bulundu.