Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yeşil: Tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum!

Güncel 19.07.2021 12:32:37 0
Yeşil: Tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum!

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında tüm Şanlıurfalıların Kurban Bayramını kutladı.

Yeşil, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum. İçerisinde pek çok güzelliği barındıran bayramlar asırlardır süregelen en önemli manevi değerlerimizden biridir. İnsanları birbirine yakınlaştıran, aynı duygu ve düşüncelerle buluşturan, umut, sevgi ile birlik ve beraberliği sağlayan bu özel günler adeta geçmişten geleceğe bir köprü niteliği taşıyor.


Bu bayramda da, birbirimize her zamankinden daha sıkı sarılarak, kaygıların ve sıkıntıların unutulduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir bayram geçireceğimize inanıyorum.
Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu bu müstesna bayram günlerinde bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, bizi asırlardır olduğu gibi birbirimize sıkıca bağlayan, aşımızı, ekmeğimizi, dostluk ve kardeşliğimizi paylaştığımız nice bayramlara ulaşmak dileğiyle, başta milletimizin olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm dünya için huzur ve barış getirmesini diliyorum.”