Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Vekil Cevheri Harran'da Vatandaşlarla Buluştu

Siyaset 11.08.2021 14:49:25 0
Vekil Cevheri Harran

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri Harran'da vatandaşlarla bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Harran ilçesinde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen Mehmet Ali Cevheri'ye AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve bölge muhtarları eşlik etti.

Buldum, Kılıçlı, Ahmet Kara ve Yakacık mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen vekil Cevheri; Harran AK Partimiz için önemli bizim içinde çok kıymetli bir ilçedir. Bilimin, tarihin ve tarımın başkenti Harran Allah'ın izniyle hakettiği günlere çok yakında kavuşacaktır. Harran ve Harranlılar devletine, vatanına ve milletine canı gönülden bağlıdır. Bizleri yalnız bırakmayarak programınıza eşlik eden tüm Harranlı kardeşlerime teşekkür ediyorum."açıklamasında bulundu.

Mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Harran ilçe teşkilatını ziyaret eden vekil Cevheri akabinde ilçe başkanı Mahmut Özyavuz'un evinde Harran merkezdeki vatandaşlarlar bir araya geldi.

Harran'a ve evlerine teşrif ederek kendilerini onure eden Vekil Cevheri'ye teşekkür eden ilçe başkanı Mahmut Özyavuz; Kıymetli vatandaşlarımızla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinleyen gerekli çözümlerin bir an önce neticelenmesi için gereken gayreti göstereceğinin sözünü veren AK Parti Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Mehmet Ali Cevheri'ye teşekkür ediyorum". açıklamasında bulundu.