Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Vefa Ekibi, Harran’da 1000 Çocuğa Kıyafet Yardımında Bulundu

Yaşam 5.12.2020 17:00:00 0
Vefa Ekibi, Harran’da 1000 Çocuğa Kıyafet Yardımında Bulundu

Harran kaymakamlığı, ilçe genelinde dezavantajlı ailelerin tespit edilmesi ile birlikte, ihtiyaçlar doğrultusunda yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor.

Harran Kaymakamlığı, sokağa çıkma yasağının yaşandığı hafta sonu mesaisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı tarafından öksüz, yetim ve bir sebepten anne veya babası cezaevinde olan 1000 çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunarak, sevinçlerine ortak oldu.

Vakıf çalışanlarından H.K "Özellikle grupta yer alan tüm arkadaşlarımız canla başla hizmet ediyor. Ailelerin mutluluklarına ortak olduk. Kaymakamlığımız bünyesindeki ekibimiz, devlet aklıyla millet odaklı hareket ederek, devletimizin sıcak yüzünü vatandaşlarımıza hissettiriyor. Ailelerin ihtiyaçlarını karşılarken onların mutluluğuna tanık oluyoruz. Devletin verdiği tüm görevi yapmaya hazırız. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak her vatandaşa yardım ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu ekibin bir parçası olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum." Dedi.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Harran kaymakamı Cihat Koç, Sokağa çıkma yasaklarında Vefa ekiplerimiz çalışıyor... Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfımız tarafından öksüz, yetim ve bir sebepten anne veya babası cezaevinde olan 1000 çocuğumuz için temin edilen ayakkabı, pantolon, kazak ve montun dağıtımı Vefa grubumuz eliyle yapılıyor. Var olsun millet, var olsun devlet” dedi.

Haber:İbrahim Taş