Bugün, 23 Haziran 2024 Pazar

Vali Vekili Mercan bayramlaşma programlarına katıldı

Güncel 15.06.2024 22:42:09 0
Vali Vekili Mercan bayramlaşma programlarına katıldı

Şanlıurfa Vali Vekili Yeliz Mercan, Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında il protokolü ve şehit aileleri ile birlikte Osmanbey Şehitliği’ndeki programlara katıldı. Şehitlik kabirlerini tek tek ziyaret ederek dualara eşlik eden Vali Vekili Mercan, ailelerle de yakından ilgilendi.

Gün içerisindeki temaslarını sürdüren Vali Vekili Mercan, şehit ve gazi ailelerini de hanelerinde ziyaret etti. Ziyaretlerinde ailelerle bir araya gelen Vekil Mercan, tüm aile fertlerinin diledikleri an kendileri ile iletişime geçebileceğini ifade etti.

MERCAN BAYRAM TEDBİRLERİNİ DENETLEDİ

Geçtiğimiz haftadan bu yana İçişleri Bakanlığı Genelgesi çerçevesinde il genelinde alınan Bayram tedbirlerini de denetleyen Vali Vekili Mercan, ilk olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne geçerek burada hasta yakınları ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Vekili Mercan, sağlık hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesinde emeği geçen personellerin bayramını tebrik etti.

Ardından Gaziantep Yolu Uygulama Noktasında sürücülerin bayramını tebrik eden Vali Vekili Mercan, seyahatlerde trafik kurallarına uyulması çağrısında bulunarak trafik polislerinin bayramlarını kutladı.

Daha sonra 15 Temmuz Çocuk Evi ziyareti gerçekleştiren Vali Vekili Mercan, çocuklarla yakından ilgilenirken, gün içerisindeki denetimler 112 Acil Çağrı Merkezi ile tamamlandı.

Burada bayram boyunca görev başındaki personellere başarılar dileyen Vali Vekili Mercan, bayram dönemi içerisinde denetimlerin sürdürüleceğini ifade etti.