Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Urfa'da Ak Parti'li O isim İstifa Edip CHP’ye Katıldı

Siyaset 4.03.2021 21:07:43 0
Urfa

AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu, Partisinden İstifa ederek düzenlenen tören ile ailesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisine katıldı.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye İlçesine bağlı Çekçek Kırsal Mahallesinin 1 dönem AK Parti Mahalle temsilciliğini yapan Ömer Aydoğdu, Daha sonra AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesi bugün Şanlıurfa’nın merkez Haliliye İlçesine bağlı Çekçek Kırsal Mahallesinde düzenlenen tören ile Cumhuriyet Halk Partisine katıldılar. 

 Düzenlenen törenine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi üyesi Erbil Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Emine Gizem Çetiner, Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticileri, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz ile Partililer ve Aydoğdu ailesi katıldı. 

Katılım töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Meclisi üyesi Erbil Aydınlık, birer konuşma yaparak Partilerine katılan AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesine teşekkür ettiler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “İktidara giden yolda Cumhuriyet Halk Partisine Türkiye Genelinde ve Şanlıurfa’da büyük destek var.
Bugün AK Parti Haliliye Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aydoğdu ve ailesi Partimize katılım sağlayarak, gücümüze güç katmışlardır. Şanlıurfa’da gün geçtikçe Partimize halkımızın teveccühü daha da artmaktadır. Önümüzdeki seçimlerde hedefimiz Şanlıurfa’dan 5-6 Milletvekili çıkarmaktır. Bugün Partimize katılım sağlayan Aydoğdu ailesine hoş geldiniz” diyorum. Ömer Aydoğdu ve ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Katılım töreninden sonra Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Parti yetkilileri Aydoğdu ailesine CHP rozeti taktı. Daha sonra Milletvekili Aziz Aydınlık ve Parti yetkilileri Mahalledeki çocuklara oyuncak dağıttı.