Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Urfa Yakalanan El Profesörü Konuşuyor, Kim Bu Şahıs?

Güncel 1.12.2020 20:48:00 0
Urfa Yakalanan El Profesörü Konuşuyor, Kim Bu Şahıs?

Şanlıurfa’da, sosyal medya üzerinden  El Profesör fake hesaptan  paylaşımlar yapan şahıs yakayı ele verdi. Üst üste  yapılan şikayetler  nedeniyle izlemeye  alınan sosyal medya hesabı  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde ki bir personele ait  olduğu ortaya çıktı.

Şanlıurfa'da  sosyal medyada El Profesör  takma adıyla paylaşımlar yaparak tepki çeken AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız’ın girişimleri sonucu  yakayı ele verdi.

Şanlıurfa’da  aylardır El Profesör  fake   hesapla sosyal medyadan paylaşım, iftiralara ve santajda bulunan kullanıcının Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait bir şirkette şoförlük görevinde olduğu  ve isminin Halil K.  Olduğu tesbit edildi.

Kentteki bazı  siyasilerin ve üst düzey daire müdürlerinin şoförlüğünü de yaptığı anlaşılan Halil K. bu şekilde edindiği bilgileri sosyal  medyayı kullanarak sızdırdığı ve kamuoyunda algı yapmaya uğraştığı öğrenildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  personeli Halil K.’nın kimliğinin tesbit edilmesinden sonra harekete geçen Şanlıurfa emniyet ekipleri  Halil K.  Geçen hafta gözaltına aldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürecinin devam ettiği, Pazartesi günü  El Profesör hesabınına da  son verildi.

SAHTE  HESABIN ARKASINDA KİMLER OLDUĞU MERAK KONUSU

Sosyal medyada Fake hesap ile  paylaşım, iftiralara ve santajda bulunan kullanıcının El Prafesörü yöneten Halil K.’nın yakayı ele vermesinin  ardından Halil K. ‘yı destekleyen ve fake hesabın paylaşımlarından yarar sağlayan adların kimler olduğuna çevrildi. Soruşturma devam ederken, fake hesapla ilişki içinde olanların da ifadesine başvuracağı öğrenildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nde personel olarak çalışan Halil K., tutuksuz olarak yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

urfagaste.com