Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

TUMEF Ocak Ayı Toplantısını Viranşehir'de Gerçekleştirdi

Güncel 27.01.2021 20:25:54 0
TUMEF Ocak Ayı Toplantısını Viranşehir

Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) Şanlıurfa İl Yönetimi ocak ayı toplantısını Viranşehir ilçesinde gerçekleştirdi.

Viranşehir TUMEF İlçe Başkanı Koç Ali Şeyhmusoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya TUMEF Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Zeki Ögel, Güneydoğu Bölge Koordinatörü Turan Ateş, Güneydoğu Anadu Bölge Başkan yardımcısı Ahmet Kurt, İç Anadolu Bölge Başkanı Adem Köroğlu, Şanlıurfa İl Başkanı Aytaç Demirkan ve onun başkanlığında gerçekleşen toplantıya TUMEF Şanlıurfa ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları başkanları katılım sağladı.

1 buçuk saat süren toplantıda kadına şiddet ve gençlerin uyuşturucu bağımlılığı konuları ele alındı.

TUMEF İl Başkanı Aytaç Demirkan, bizim hedefimiz Şanlıurfa il sınırları içerisinde şiddet gören, şiddete maruz kalan kadınlarımızın yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek ve şiddete karşı çözüm odaklı projelerimizi hayata geçirmek için çabalıyoruz. Bununla birlikte geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi merkez ve taşra ilçelerimiz genelinde her türlü madde bağımlılığından korumak içinde yrı nbir çaba ve gayret içerisindeyiz. İl başkanlığı olarak madde bağımlısı çocuklarımızın tedavisi için yetkili kurumlarla görüşmelerimiz sürdürüyoruz. Rabbim nasip ederse Şanlıurfa'da madde bağımlılığını yok etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz"dedi.

Toplantıdan sonra TUMEF yönetimi Viranşehir ilçe başkanlığını ziyaret ederek, federasyon temsilciliğinin açmış olduğu büro’nun temsili açılışını kurdele keserek gerçekleştirdiler.

Haber İbrahim Taş