Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Şanlıurfa’ya Yapılan Hizmetler Lansman Toplantısı İle Paylaşıldı-(VİDEO)

Güncel 4.03.2021 21:41:33 0
Şanlıurfa’ya Yapılan Hizmetler Lansman Toplantısı İle Paylaşıldı-(VİDEO)

Şanlıurfa’da alt yapı sorunlarına kalıcı anlamda çözüm bulmak ve geleceğin Şanlıurfa’sını sağlam temeller üzerinde kurmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 219 yılından günümüze 439 km içme suyu 21 bin km yağmur suyu olmak üzere toplamda 616 km alt yapı imalatı gerçekleştirerek şehir merkezi ile 13 ilçenin tümüne ulaştı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü 2019 ve 2021 yılları arasında kent genelinde yürüttüğü içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu hat döşemesi ile kesintisiz içme suyu sağlamak amacıyla hayata sunduğu büyük projelerle her geçen gün çıtasını yükselterek hedefine doğru ilerliyor.

ŞUSKİ Genel Müdürlüğü 2019 yılı itibari ile Şanlıurfa genelinde gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarını ‘Lansman Toplantısı’ ile basınla paylaştı.

BAŞKAN BEYAZGÜL: “ ŞANLIURFA’DA SU MUSLUKTAN İÇİLİR”

Toplantıda Konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül: “Ateşin suya döndüğü, hastalığın su ile şifa bulduğu, Fırat’ın aşkı Harran’a kavuştuğu peygamberler şehri Şanlıurfa’da suyun değerini biliyor ve bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Beyazgül: ” Türkiye’nin en fazla kırsal mahallesine sahip Şanlıurfa’da 1453 noktada su kaynaklarında klorlama çalışması yaparak vatandaşlarımıza musluktan gönül rahatlığıyla su içmelerini temin ediyoruz. Şanlıurfa’da su musluktan içilir. Bunun yanında atık su arıtma tesisi ile doğayı koruyor enerji üretiyoruz. Atık su arıtma tesisi bir şehrin gelişmişlik düzeyini gösterir. Şanlıurfa’da sağlıklı içme suyunu en ucuz bir şekilde vatandaşlarımıza sunuyoruz. Şanlıurfa’nın su sıkıntısı yaşamaması için çalışmalarımıza ilk günkü azim ve gayretle devam edeceğiz” diye konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürü Mehmet Sait Güllüoğlu ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İlkemiz en az maliyetle en fazla hizmeti ilimizin her noktasında adil bir anlayış ile sunma gayretidir. Hizmetin eşit ve seri dağılımı Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’ün temel prensibidir. 2019-2021 yıllarında ilimiz genelinde içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri kapsamında ki hizmetleri anlatmaya çalışacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımızın en azami hizmeti en asgari masraf ile şehrimize kazandırma, ilke ve prensipleri doğrultusunda tüm mesai arkadaşlarımız ile beraber çalışmaktayız. Göreve geldiklerinden bugüne kadar tasarruf düsturunu bizlere aşılayan başkanımızın bu prensipleri olmazsa olmazımız olmuştur. Hibe programlarımız, GES projelerimiz, geri dönüşüm çalışmalarımız ile maliyetlerini düşürüp en az kaynak tüketerek en çok hizmet üretmeye çalışıyoruz. Başkanımızın ilke ve prensipleri doğrultusunda hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Lansman Toplantısına katılan Ak Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Şanlıurfa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Peltek, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ak Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Eyyüpoğlu ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan programda birer konuşma yaparak Şanlıurfa’ya yapılan hizmetler noktasında emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

13 ilçe ve şehir merkezinde yapılan hizmetlerin anlatıldığı toplantıda Başkan Beyazgül katılımcılara bir sunum da gerçekleştirdi. Program katılımcıların birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.