Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Şanlıurfa’da minikler Kur'an'a geçti

Güncel 9.05.2024 17:16:35 0
Şanlıurfa’da minikler Kur

Birecik İlçe Müftülüğüne bağlı Bekir Barış 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minikler için "Kur'an-ı Kerime Geçiş Merasimi" düzenledi.

Kur’an kursunda gerçekleşen programa İlçe Müftüsü Abdulhakim İzci, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü İzci, 4-6 Yaş Kur’an kurslarının önemine değinerek, "Kur’an kurslarımızın sayısı her geçen gün artıyor. Bu durum bize onur ve gurur vermektedir. Allah öğrencilerimizin de kurslarımızın da sayısını artırsın. Güzel ahlakın kitabı olan Kur'an-ı Kerim ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarınızı tanıştırdığınız için Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenci velileri olarak hepinizi gönülden kutluyorum. Bu hizmetlerimize katkıda bulunan herkese özellikle bu yavrularımızın yetişmesinde emek harcayan hoca hanımlara, çocuklarını bu eğitim yuvalarına gönderen anne ve babalara teşekkür ediyorum." dedi.

Minikler, eğitim-öğretim yılı içerisinde öğrendikleri hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin, Hz. Peygamberin hayatından kesitler ile dini bilgiler konusundaki sorulara verdikleri cevaplarla, izleyenlere heyecan ve duygu dolu anlar yaşattı.

Program, miniklere çeşitli hediyelerin verilmesiyle sona erdi.