Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ŞANLIURFA TUMEF’TEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Güncel 16.12.2020 18:58:00 0
ŞANLIURFA TUMEF’TEN YETKİLİLERE ÇAĞRI

Toplumsal uyuşturucu ile mücadele ve eğitim Federasyonu Şanlıurfa il başkan yardımcısı Şerif Çelikay’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya Çağrıda bulundu.

Toplumsal uyuşturucu ile mücadele ve eğitim Federasyonu Şanlıurfa il başkan yardımcısı Şerif Çelikay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Evvela sizleri saygıyla selamlıyor,  tüm güzellikleri sizlerle beraber olmasını diliyorum.  Ben Toplumsal uyuşturucu ile mücadele ve eğitim Federasyonu Şanlıurfa il başkan yardımcısı Şerif Çelikay  Sizler de biliyorsunuz ki Global bir hastalığın pençesine düşen insanlığın Toplumsal olarak bu hastalığa  nasıl bir çare bulabiliriz ve toplum olarak devlet kurumları ile koordineli şekilde ne kadar minimize edebiliriz diye toplumun her kesiminden insanlarımıza bu taşın altına elini koymalarını canı gönülden istiyoruz sadece uyuşturucu değil kadına yönelik yapılan şiddetin eziyet gören hayvanların ve çocuk istismarlarının ardı arkası kesilmeyen bir duruma gelsin istemiyoruz. Ünlü Yunan filozofu Sokrates’in de dediği gibi eğer eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız cehaletin bedelini düşünün demesi manidardır.  Bizlerde Federasyon olarak topluma faydalı olabilmek başta ailelerimizin çaresizliğini kolluk kuvvetlerimizin yükünü ile diğer kurum ve kuruluşların işgücü ve zamanından tasarrufunu minimize edebilmek için buradan Sayın cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’dan her türlü desteklerini bize yapmalarını canı gönülden Arzu ediyoruz. Dedi.  

Haber: Abdullah Akkurt/ Şanlıurfa