Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Meclis Üyesi Mehmet Yumuşak'ın Ramazan Bayramı Mesajı

Güncel 12.05.2021 09:38:00 0
Meclis Üyesi Mehmet Yumuşak

Akçakale Belediyesinin AK Partili Meclis Üyesi Mehmet Yumuşak “Ramazan Bayramı” Münasebeti dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Meclis üyesi Mehmet Yumuşak mesajında; Ramazan Bayramı’nın inancımızda ve kültürümüzdeki yerine dikkat çekerek, “Ramazan Bayramı’nı milli ve manevi değerlerimizin öngördüğü hoşgörü ve anlayışı kapsamında kutlamalıyız. “11 ayın sultanı Ramazan ayına veda ederken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, milletlerin ve ümmetlerin tarihindeki önemli gün ve olayların zamanı gelince milletlerce ve ümmetlerce coşku ve sevinç içerisinde kutlanılan günlerdir. İdrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramı da bu müstesna günlerden bir tanesidir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin en güzel şekilde sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun perçinlendiği müstesna günlerden olan bayramlar, sıla-i rahim açısından da özel günlerdir. Böyle bir günün, milletimiz, İslam alemi ve insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyor, Şanlıurfalı vatandaşlarımızın ve tüm hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularım ile tebrik ediyorum.