Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Meclis üyesi Mehmet Yumuşak'ın Anneler Günü Mesajı

Güncel 9.05.2021 10:22:00 0
Meclis üyesi Mehmet Yumuşak

Akçakale Belediyesi'nin AK Partili meclis üyesi Mehmet Yumuşak Anneler günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Meclis üyesi Mehmet Yumuşak:“Anneler sevgi, saygı ve değer bilincini ilk öğreten kişilerdir. Kültürümüzde aile kurumu çok önemlidir. Bu nedenle, bu kurumu annelik üzerinde yükseltmiştir. Annelerimiz kültürümüzü yaşatıp ve gelecek nesillere aktararak bu döngüyü sağlar.

Annelik; emek, zaman, fedakârlık isteyen bir görevdir. Çünkü bir çocuğun ilk eğitim yeri ailedir. Aile içerisinde ise, çocuğun birlikte en çok vakit geçirdiği birey annedir.

Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüterek koruyan, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimize, hayatlarının her anında destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev mecburiyeti değil, candan, samimi ya da başka bir deyişle içten gelen duygu olmalıdır. Anneler Günü, bu sevgi ve saygının ifadesi olarak anlamlıdır. Bu nedenle anneler sadece yılın bir gününde değil, her gününde hatırlanmalı, hayır duaları alınmalıdır.

Bu düşüncelerle sadece bir gün değil, bir ömür boyu sevgi ve saygıya layık olan başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.”