Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Koç; Kıymetli Harranlılar "Lütfen Aşılarımızı Olalım"

Sağlık 8.07.2021 18:19:27 0
Kaymakam Koç; Kıymetli Harranlılar

Tüm dünyayı etkisi altına alarak insan hayatını etkileyen koronavirüs (covid19) yaklaşık 1,5 yıldır günlük yaşantıyı olumsuz manada etkilemeye devam ediyor. Koronavirüs salgınından bir an önce kurtulmak için ülke genelinde başlatılan aşı çalışmalarıda tüm hızıyla sürüyor.

Harran Kaymakamı Cihat Koç Harran ilçe halkına seslenerek; aşı olmalarını istedi.

Kaymakam Koç yaptığı açıklamada; Kıymetli Harranlılar tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 45 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüsle mücadelemiz tüm hızıyla devam etmektedir. Salgının yeniden atağa geçmesini önleyip, yaşadığımız bu zor günleri el ele aşabilmek için başta Harran devlet hastanemiz, sağlık ocaklarımız ve köy köy gezen sağlık çalışanlarımıza müracaat ederek, aşılarımızı olalım. Aşı bizleri virüsten koruma konusunda önemli bir görev üstlenmektedir. Eskisi gibi komşuluk duygularımızın artması için düğün,derneklerde buluşabilmemiz için lütfen aşımızı olalım. Gelin hep birlikte koronavirüse karşı rehavete kapılmadan el ele mücadele edelim" dedi.

AŞI HAYA KURTARIR

Devletin salgın sürecini çok güzel yönettiğini vurgulayan Harran kaymakamı Cihat Koç, "Bu konuda sağlık çalışanlarımıza ve yetkililere teşekkür ediyorum. Aşı koruyucu olma özelliğiyle koronavirüs tedavisinde çok önemli. Tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum, çünkü aşı hayat kurtarır" diye konuştu.