Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Harran Gelecek Dedaşa Seslendi

Siyaset 21.08.2021 08:43:45 0
Harran Gelecek Dedaşa Seslendi

Dedaş Belası! İle sözlerine başlayan Gelecek Partisi Harran ilçe başkanı Mehmet Özyavuz Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, 

Son zamanlarda ilgili özel şirketin üreticilerimiz ile alakalı yaptığı uygulamaları kabul etmemiz mümkün değil. Adete bölge çiftçisini cezalandırır gibi bütün yıl boyunca ürününü ekmiş, ilaçlamasını, gübrelemesini yapmış onca masrafa girmiş taki hasat dönemine az bir süre kala enerjiyi keserek ekinleri susuz bırakarak milletimizin gözüne soka soka ürününü öldürüyor. Bununla alakalı bölgede tüm seçilmişleri hiçbirşey olmamış gibi davranması milletimizi tamamen çileden çıkarmıştır. Sadece bölgenin mahsülü değil ülkemizin milli serveti yok olmaktadır. Dedaş belası sadece üreticileri değil ayrıca meskenlerde oturan vatandaşa gelen yüksek faturalar ayrıca vatandaşımızı mağdur etmektedir.

Sosyal medya aracılığı ile Dedaşa, çağrımızdır. Milli serveti yok ediyorsunuz biran önce dedaş üreticilerimizin lehine bir iyileştirme yapınız aksi takdirde, bu millet sandık geldiği gün cevabını ilgililer çok ağır ödeyeceksiniz.

Milletimize sözümüz olsun #GelecekParti iktidarında ilk işimiz bu sorunu çözmek olacaktır. İfadelerini kullandı.