Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Haliliye’de tasavvuf konserleri başladı

Güncel 28.03.2024 12:19:01 0
Haliliye’de tasavvuf konserleri başladı

Haliliye Belediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında hazırlanan etkinlikler ile Ramazan ruhu yaşatılıyor. Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen tasavvuf konserleri, Devteyşti Mahallesindeki etkinlik ile başladı. Teravih namazı sonrası Şehit İbrahim Halil Yıldırım Parkında bir araya gelen vatandaşlar, Haliliye Belediyesi tasavvuf ekinin seslendirdiği ilahiler ile Ramazan ruhunu dolu dolu yaşadı. Vatandaşların ilgiyle takip ettiği tasavvuf konseri, büyük beğeni topladı.

Konsere vatandaşlarla birlikte Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı, MHP Haliliye İlçe Başkanı Ali Demir, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz, muhtarlar, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de katıldı.

CANPOLAT: DEVTEYŞTİ İNANMIŞ, BİZ DE SİZLERE İNANMIŞIZ

Başkan Mehmet Canpolat konuşmasında, pazar günü yapılacak seçimlere değindi. Canpolat, “Devteyşti hazır mı? Devteyşti olarak, 31 Mart’ta yine sandıklarda AK Parti olarak birinci çıkmaya hazır mı? Devteyşti ile ne kadar gurur duysak azdır. Her seçimde Devteyşti Mahallesi farkını ortaya koymuştur. Her seçimde Devteyşti Mahallesi ne demiştir, biz hizmetten, hizmetkârlardan ve en başında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti’nin, Zeynel Başkanın, Mehmet Canpolat’ın yanayız. Devteyşti her zaman bu farkını ortaya koymuştur. 31 Mart’ta güçlü desteğiniz lazım, bu güçlü desteği her zaman verdiniz. 31 Mart’ta yine yeniden Devteyşti’nden AK Parti olarak en güçlü desteği vereceğinize söz veriyor musunuz? Devteyşti inanmış, bizde sizlere inanmışız. Ben buraya katıldığınız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık, AK Parti eşittir hizmettir. Yolumuza devam edelim, durmayalım durmak yok yola devam diyorum” diye konuştu.