Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gelecek Partisi Urfa il Başkanı Abdullah Yeşil Akçakale'de Esnafı Dinledi

Siyaset 3.04.2021 18:46:11 0
Gelecek Partisi Urfa il Başkanı Abdullah Yeşil Akçakale

Gelecek Partisi Şanlıurfa il başkanı Dr. Abdullah Yeşil, il yönetimi ve Akçakale ilçe başkanı Mustafa Çiftçi, Suruç İlçe Başkanı Fehmi Laçin, Birecik ilçe başkanı Ahmet Aslan ile birlikte Akçakale'de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnafın derdini dinledi.

Başkan Yeşil; esnaf ziyaretleri esnasında halkın sorunlarını dile getirdiğini, Halkın, esnafın dertli olduğunu, kirasını ödeyemediğini, çoğunun kapıya kilit vurduğunu dile getirdi. Dr. Yeşil sözlerine şöyle devam etti, Akçakale gümrük kapısı Akçakale derhal faaliyete geçirilmelidir. Akçakale gümrük kapısının açılması Akçakale esnafının yüzünü güldürecektir. dedi.

Akçakale ilçe başkanı Mustafa Çiftçi yaptığı açıklamada; Bugün burada Gelecek Partisi il başkanımız sayın Abdullah Yeşil ve yönetimini ilçemizde ağırlmaktan mutluluk ve onur duyduk. Başkanımızla yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki esnafımız kan ağlıyor, tabiri caizse çark dönmüyor. Gelecek parti olarak Allah'ın izniyle milletimizin derdine derman olmak ve sıkıntılarını çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Genel başkanımız sayın  Ahmet Davutoğlu'nun dediği gibi Gelecek Türkye'nin, Gelecek Akçakale'nin olacaktır." Dedi.