Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Gelecek Partisi Harran'da Esnafı Ziyaret Etti

Güncel 30.03.2021 20:56:08 0
Gelecek Partisi Harran

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Dr. Abdullah Yeşil, il yönetimi ve Harran İlçe Başkanı Mehmet Özyavuz ile birlikte Harran ilçe esnafını ziyaret ederek, esnafın derdini dinledi.

İl Başkanı Abdullah Yeşil esnaf ziyaretleri esnasında halkın sorunlarını dile getirdiğini, halkın, esnafın dertli olduğunu, kirasını ödeyemediğini, çoğunun kapıya kilit vurduğunu dile getirdi.

Başkan Yeşil sözlerine şöyle devam etti: “İktidar derhal esnaf için faizsiz ve 1 yıl ertelemeli bir destek kredi paketi açıklamalıdır. Ayrıca esnafın vergi ve Bağ-Kur borçları da faizsiz olarak 1 yıl ertelenmelidir. Esnaf perişan durumdadır. İktidar esnafın yanında olmalıdır ve Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak Harran'ın bütün derdine ortak olmak için büyük çaba sarf ediyoruz.”

Açıklamalarda bulunan Gelecek Parti İlçe başkanı Mehmet Özyavuz; İl başkanımız ve yönetimini ilçemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. İlçe teşkilatımızdaki buluşmamızdan sonra Harran esnafımızı ziyaret ettik. Esnaf kardeşlerimiz sıkıntılı, dertlı durumdadır. Allah'ın izniyle Gelecek partisi olarak esnafımızın dertlerine merhem olmak için elimizden geleni yapacağız. Gelecek Türkiye'nin, Gelecek Harran'ındır" Dedi.