Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVA'dan Üyelik Atağı

Siyaset 3.07.2021 12:23:13 0
DEVA

DEVA Partisi Haliliye İlçe Teşkilatı açtığı standla parti üyelerini arttırmak için çalışma başlatı.

DEVA Partisi Haliliye İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Abdülhamit Karakeçili'nin direktifi ile, ilçe teşkilatı olarak, ilçe başkanlığı binasının önüne kurdukları standla vatandaşları DEVA Partisine üye olmaya davet etti.

İlçe binası önüne kurulan standla vatandaşları DEVA Partisi'ne neden üye olmaları gerektiği konusunda bilgi veren ilçe teşkilatı yöneticileri iki günde yüzlerce kişiyi üye yaptı.

Konuya ilişkin Urfa Haber'e konuşan ilçe başkanı Abdülhamit Karakeçili "Genel merkezimizin tensipleri ile 81 ilde, il, ilçe başkanlıklarımız üyelik çalışması başlattı. Bizlerde Haliliye İlçe Başkanlığı olarak, ilçe teşkilatımızın hepsi ile beraber Haliliye ilçemiz için çalışma başlattık. Ülkenin içinde bulunduğu, siyasal, sosyal ve ekonomik sorunlar artık vatandaşlarımızı nefes alamayacak duruma getirdi. Halk artık iktidarın değişmesi gerektiğini, ülkeyi yönetemediklerini biliyor, görüyor.
Halkımız Türkiye'deki sorunların çözümünün DEVA Partisi Genel Başkanı, başkanımız Ali Babacan'nın ve ekibinin çözebileceğine inanıyor, güveniyor. Çünkü halkımız mevcut iktidarın ülke yönetimindeki tüm algı ve baskılara rağmen en doğrusunu görüyor, biliyor. İki gündür ilçe teşkilatımız önünde ilçe teşkilatımızla stantımızı açtık. Stantımız daha da açık olacak, bir kaçgün içinde Haliliye ilçemizin bir çok mahallesinde de bu çalışmamımızı yapacağız. İki günde halkımız üzerinde oluşturulmuş tüm baskı ve algılara rağmen beklediğimizin çok üzerinde yüzlerce yeni üyelik müracaatı aldık. Ve bu müracaatlar her geçen gün daha da artarak büyüyor. Halkımızın bu tevecvühü ve desteği ile önümüzdeki ilk genel seçimde DEVA Partisi Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde iktidara gelecek, Türkiye'nin üzerine çökmüş tüm olumsuzlukları bertaraf ederek, modren, güçlü, adil, müreffeh Türkiye'yi yeniden inşaa edecek. Ülke insanımızın mutlu günlerini geri getirecektir. Haliliye ilçe teşkilatımız adına bize güvenip, inanıp üyelik müracaatında bulunan tüm halkımıza teşekkürlerimi sunuyor, ilçe başkanlığımız önünde açtığımız stantımıza her kesimden herkesi üye olmaya davet edip, ilçe binamızda ağırlamak için yüreğimizin, kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu belirtmek istiyorum." dedi