Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BELTAŞ A.Ş Genel Müdürü Cemil Çadak; Üretime Devam Ediyoruz

Güncel 5.12.2020 11:13:00 0
BELTAŞ A.Ş Genel Müdürü Cemil Çadak; Üretime Devam Ediyoruz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden olan BELTAŞ A.Ş Genel Müdürü Cemil Çadak, Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam ediyoruz. Dedi.

AK Parti İl Başkanlığında çeşitli görevlerde yer alan Cemil Çadak, 2019 yılı Temmuz ayı içerisinde Parti’de devam ettiği görevinde ayrılarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül tarafından kamulaştırma uzlaştırma komisyonu danışmanlığı görevine getirilmişti. Büyükşehir Belediyesinde yaklaşık 10 ay görevini sürdüren Cemil Çadak, alınan karar ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi BELTAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atanmıştı. Göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa’ya hizmet etme konusunda BELTAŞ A.Ş ekibiyle büyük bir efor sarf eden Cemil Çadak tek gayemiz Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalı hemşerilerimize hizmet etmektir” dedi.

Doğalgaz ile çalışan asfalt üretimi, hazır beton, parke taşı ve boru üretimi gibi ürettiğimiz ana malzemelerle hizmet ağımızı büyüttük.  

BELTAŞ A.Ş Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ’ün direktifleri doğrultusunda Şanlıurfa’mızın geneline hizmet ediyoruz. Dedi.

Çadak; şuan Şanlıurfa merkez ve 13 ilçemizde belli programlar dahilinde parke taşı ve asfalt serim çalışmalarımız devam etmektedir. Şanlıurfa’mıza yakışan ve ihtiyacı olan hizmetleri gidermek için büyük bir mesai harcamaktayız.” dedi.