Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bednesel engelli Mehmet Çiftçi yöneticilere seslendi: Lütfen sesimizi duyun!

Güncel 17.06.2021 09:36:07 0
Bednesel engelli Mehmet Çiftçi yöneticilere seslendi: Lütfen sesimizi duyun!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Selçuklu Mahallesinde ikamet eden 22 yaşındaki bedensel engelli Mehmet Çiftçi yöneticilerden seslerini duymalarını istiyor. 

22 yaşındaki bedensel engelli Mehmet Çiftçi: Allah'ın takdirine diyecek bir şeyimiz yok kaderimizde bu dünyayı böyle yaşamak varmış. Ama bu dünyayı bizlere kolaylaştıracak imkanların sağlanması da çok zor olmamalı diye düşünüyorum. Belediyeden akülü sandelye talep ettim ama maalesef kimse dönüş sağlamadı bize, Sandalyeyi geçtim bizim başka sıkıntılarımız var. Yöneticilerden tek isteğimiz mahallemize internet alt yapısını getirmeleri ve şebeke sorununu çözmeleridir. Telefonla konuşmak için şebeke çekmediği için evin dışına çıkmak zorunda kalıyoruz.

Mahalleli olarak çok zor durumdayız ama en  büyük zorluğu benim gibi bedensel engelli arkadaşlarım çekiyor. Biz engelliyiz her zaman dışarı çıkamıyoruz çıksak dahi evden uzaklaşamıyoruz her zaman evde olduğumuz için yapabileceğimiz tek aktivite internette vakit geçirmek fakat internet alt yapısı olmadığı için buda mümkün olmuyor biz 7 kardeşiz babam serbest meslek çoğu zaman yevmiyeli çalışıyor her birimize ayrı telefon ayrı tarife veya faturalı hat alamıyor. Onun için yöneticilerimizden tek bir isteğim var oda Selçuklu mahallemize internet alt yapısını getirmeleri ve şebekese sorununu çözmeleridir" Dedi.