Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Yalçınkaya: Daha Temiz Bir Akçakale İçin Çalışıyoruz

Güncel 5.12.2020 12:34:00 0
Başkan Yalçınkaya: Daha Temiz Bir Akçakale İçin Çalışıyoruz

Akçakale Belediyesi ile “Daha temiz, daha yaşanabilir bir Akçakale” için ilçede temizlik seferberliği devam ediyor. 

Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce ilçe genelindeki rutin çalışmalarına yenisi eklendi. İlgili müdürlüğe bağlı ekiplerce seferberlik kapsamında toplu temizlik çalışması yapılmaya başlandı. Ekipler bugün Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın koordinatörlüğünde Fevzi Çakmak Mahallesi’nde atıl durumda bulunan boş alanda temizlik yaptı. Çöplerin toplandığı alan tertemiz bir görünüme kavuştu.

Daha temiz bir Akçakale için çalışmaların süreceğini belirten Başkan Yardımcısı Çokan “Akçakale Belediyesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Yalçınkaya’nın talimatları doğrultusunda Akçakale’de temizlik seferberliği başlattık. İlk olarak Fevzi Çakmak Mahallesinde atıl durumda bulunan bir alanı komple temizlik personelleri ile beraber temizledik. Hedefimiz daha temiz bir Akçakale, daha temiz bir yaşam alanı oluşturmak” dedi.
Başkan Yalçınkaya ve ekiplere teşekkür eden Mahalle Muhtarı Ahmet Torzak ise şöyle konuştu:

“Mahallemizde bulunan boş bir arazimiz vardı. Çöp yuvasına dönmüştü. Biz de belediyeye başvurduk. Sağolsun ilgilendiler. Temizlik ekibini gönderdikleri için çok teşekkür ederim."