Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan Mustafa Çiftçi Gelecek Akçakalelilerindir

Siyaset 8.12.2020 22:14:00 0
Başkan Mustafa Çiftçi Gelecek Akçakalelilerindir

Gelecek Partisi Akçakale İlçe Başkanı Mustafa Çiftçi www.guneydogugundem.com’a konuştu.

Gelecek Partisi Akçakale İlçe Başkanı Mustafa Çiftçi, “Allah’ın izniyle Akçakale’nin geleceği emin ellerde olacaktır.” Dedi.

www.guneydogugundem.com haber sitesine konuşan Başkan Mustafa çiftçi; Akçakale’nin artık bir değişime yeni bir siyasi anlayışa ve yeni bir jenerasyona ihtiyacı olduğunu söyledi.

Akçakale ilçesi Şanlıurfa’nın sınır ilçelerinden bir tanesidir. Bunun yanında sahip olduğu topraklarıyla da Güneydoğu Anadolu bölgesinin göz bebeği konumundadır. Ne yazık ki yıllardır Akçakale yönetiminde olan büyüklerimiz, bu bölge insanının sıkıntısına çözüm üretemediler. Sahip olduğu verimli topraklarının yanında Gümrük kapısının Suriye’de yaşanılan iç savaştan ötürü güvenlik sebebiyle kapalı olması, ilçemizin esnafını ve vatandaşını gerçek manada mağdur etmiştir. Bu düzeni değiştirmek ve yeni çözüm üretmek için Genel Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun Gelecek Türkiye’nindir sloganından sonra bizlerde Gelecek Akçakale’nin diyerek bu kutsal yola baş koyduk. Şunu samimiyetimle söyleyebilirim ki bizim tek bir derdimiz, tek bir davamız var oda Akçakale ve Akçakale halkıdır.” Dedi.

Bu İlçenin Makus Kaderini Değiştireceğiz

Başkan Mustafa Çiftçi, Akçakale’nin yıllardır kangrenleşen yol sıkıntısı vardır. Mahallerimiz arasındaki yollarımız, sil baştan bir çalışma istiyor örnek vermek gerekirse; Aşağı deren, yukarı deren, yanıltaş, kayalık, çiftçiler mezrası ve diğer mahallerimizin bağlantılı yolları bunun gibi kırsalda daha nice mahallerimiz var. Allah’ın izniyle Gelecek Partisi bu ilçenin makus kaderini değiştirecektir.

İstihdam Olanakları Sağlayacağız

Akçakale ilçesi sahip olduğu genç potansiyel nüfusuyla birlikte Türkiye’nin en önemli merkezi halindedir. Cumhuriyetin kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Gençler Gelecek Sizsiniz demek istiyorum. Fabrikalar, yeni sanayi sitesi, tarıma olan desteğin arttırılmasıyla birlikte Akçakale kısa sürede hakkettiği ihtişamı yakalayacaktır inşallah. İş istihdamlarının yanında eğitim vazgeçilmez hedeflerimizden biri olacaktır. Allah’ın izniyle de eğitim için bölgenin zeki çalışkan ama dezavantajlı konumundaki çocuklarımızın istedikleri eğitimleri almaları için elimizden geleni yapacağız.” Dedi.