Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN CANPOLAT: MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Güncel 10.03.2021 21:30:00 0
BAŞKAN CANPOLAT: MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Miraç Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, İslam Aleminin kandilini tebrik etti.

Başkan Mehmet Canpolat, “Zamanın ve mekanın sahibi Allah’ın insanı yüceltmek için Hz. Muhammed’in şahsında İslam alemine sunduğu bir lütuftur Miraç” ifadeleriyle başladığı mesajında şunları kaydetti:

“Miraç, nefsin tezkiyesi, İslamın en büyük mucizesidir. Manevi alemin sırlarından bir demet, Peygamber Efendimizin müşahedesiyle Müslümanlara ikram edilmiştir. Müslümanların arz-ı hallerini en yakın makamdan Allah’a sunduğu bu gecede, insanlığın yararına göğe doğru açılacak ellerin karşılık bulmasını, Hz. Muhammed’e namazın takdim ettiği bu özel gecede, Yüce Allah’ın kıldığımız namazları, ettiğimiz duaları kabul etmesini niyaz ederim. Dileriz ki Müslümanların serapa secde bir halde Allah’a yöneldiği bu gecenin âli hatırı, milletimizi, islam alemini ve tüm insanlığı, hastalıklardan ve doğal afetlerden korumaya vesile olsun. Peygamberler Şehri Şanlıurfa’da, ayrı bir maneviyatla idrak edilecek bu gecenin hemşerilerimize mübarek olmasını ve Müslümanların dualarının Allah’ın katına yükselmesini dilerim. Miraç Kandilimiz mübarek olsun.”