Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Soylu, Ceylanpınar Hizmetin En İyisine Layıktır

Siyaset 28.09.2021 16:24:53 0
Başkan Soylu, Ceylanpınar Hizmetin En İyisine Layıktır

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Gazi caddesinin devamı olan Şaabin caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Fen İşlerinden bilgi alan Başkan Soylu, yakın zamanda caddenin sıcak asfalta kavuşacağının müjdesini verdi. 
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun girişimleri sonucu Devlet Hastanesi çevresi sıcak asfalta kavuştu. Planlanan program dahilinde Gazi caddesinin devamı olan Şaabin caddesinde de sıcak asfalt öncesi Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı Fen İşleri ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 
Belediye Başkanı Feyyaz Soylu ve Meclis Üyesi Naif Karataş ile birlikte şaabin caddesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Ceylanpınar Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerce sürdürülen koordineli çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Soylu, yakın zamanda şaabin caddesinin sıcak asfalt çalışmalarıyla modern bir görünüme kavuşacağının müjdesini verdi.
Başkan Soylu; Büyükşehir ile Koordineli Tüm Eksiklerimizi Gidereceğiz
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün Büyükşehir Fen işleri daire başkanlığımız burada emeklerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gazi caddemiz 1400 metre civarındadır. Bazalt taşıyla daha önce döşenmiş fakat ilerleyen zaman içerisinde çok yıprandığı görüldü. Bunu sayın Başkanımızın Zeynel Abidin Beyazgül’e sunduk. Bu çağrımıza kulak vererek sağolsun o da duyarlılık gösterdi. Fen işleri daire Başkanlığı'na talimat verdi. Bugün ilçe belediyemiz fen işleri müdürlüğü ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı fen işleri daire başkanlığımız koordineli bir şekilde şuan reglaj işlerine başladılar. Yarın ise Allah’ın izniyle PMT işlemi başlayacak. Hemen akabinde de sıcak asfalt döşemesi yapılacak ve inşallah ilçemize güzel bir prestij cadde oluşmuş olacak ‘’dedi.
Başkan Soylu; Zamanla ve Sabırla Çalışmalarımızı Tamamlayacağız
Başkan Soylu, ‘’Ceylanpınar'ın tamamına yönelik böyle bir çalışma başlatacağız inşallah zamanla tabi imkanlar dahilinde mali gücümüze göre bir şeyler yapmaya çalışacağız. 15 metre ve üzeri büyükşehir belediyemize ait 15 metre ve altı ise ilçe belediyemize ait olmak üzere toplamda ne varsa hep birlikte büyükşehir belediyemizle koordineli olarak çalışıp bütün eksiklerimizi gidereceğiz. Ceylanpınar’ımız hizmetin en iyisine layıktır, zamanla ve sabırla çalışmalarımızı tamamlayacağız. Her şey iyi olacak inşallah. İlçemize hayırlı olsun. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve katkısı olan bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim ’’ifadelerinde bulundu.
Şaabin caddesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, zemin hazırlık çalışmalarının tamamlanmasının ardından PMT serim çalışmalarına başlayacak. Zemin sıkıştırma ve düzenleme çalışmalarının ardından ise sıcak asfalt çalışmalarına başlanması bekleniyor.