Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Başkan Selahattin Tokmak; Şanlıurfa'ma hizmet için yeniden adayım

Güncel 3.01.2022 19:33:12 0
Başkan Selahattin Tokmak; Şanlıurfa

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar odası seçime gidiyor.

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Odası mevcut Başkanı Selahattin Tokmak gururla, şerefle sürdürdüğüm bu görevimi devam ettirmek için 8 Ocak 2022'de yapılacak seçimlerde tekrardan adayım diyerek, göreve talip olduğunu açıkladı.

8 Ocak'ta yapılacak seçimler öncesinde yazılı bir açıklamada bulunan başkan Selahattin Tokmak; Temsiliyet anlamında odamız ve üyelerimizden aldığım güçle mesleğimizin ve meslektaşlarımın hakkını her platformda korudum ve korumaya devam edeceğim dedi.

Selahattin Tokmak yazılı açıklamasında; Değerli üyelerimiz bilindiği üzere 8 ocak 2022 tarihinde yapılacak olan Şanlıurfa Tüm emlakçılar esnaf odası başkanlığı için yeniden aday oldum. yapmış olduğum görev sürecinde hepinizin hangi konuda ne sıkıntısı var ise gece demeden gündüz demeden çözmeye gayret gösterdim. Bütün resmî kurumlarda temsiliyet anlamında odamız ve üyelerimizden aldığım güçle mesleğimizin ve meslektaşlarımın hakkını her platformda korudum ve korumaya devam edeceğiz. Yine temsiliyet anlamında Şanlıurfa olarak bağlı olduğumuz Türkiye emlak müşavirleri federasyonunda ( TEMFED) Başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Yapılan tüm toplantılara eksiksiz katılarak sektörün sıkıntılarını dile getirdim ve takip ettim. Bunun yanı sıra yerelde tapu başta olmak üzere tüm ilgili kurumlarda esnafın sıkıntılarını çözmek için büyük emekler sarfettim. Bununla beraber  göreve geldiğim ilk gün itibari ile 4 yıl zaman içersinde bunun 1 yılı pandemi olmak üzere hiç boş durmadan çalıştığıma birçoğunuz şahit oldunuz . Şimdi söz sizde !!! Cumartesi yapılacak olan Tüm emlakçılar esnaf odası  başkanlık seçimi için  sizleri seçime davet ediyorum dua ve değerli oyunuza desteğinizi bekliyorum saygılarımla... ifadelerine yer verdi.