Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Nihat Çiftçi makamını çocuklara devretti

Güncel 23.04.2024 10:54:16 0
Başkan Nihat Çiftçi makamını çocuklara devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Başkan Nihat Çiftçi Karaköprü İlkokulu’ndan 5 öğrenciyi makamında ağırladı.

2. Sınıf öğrencisi Zeynep Akyüz belediye başkanlığı koltuğunu devralırken, çocuklardan Ertuğrul Akkaya, Sema Volkan, Berra Çakkalı ve Ahmet Baran da başkan yardımcısı oldular.

Küçük Başkan Zeynep’in ilk talimatı okulunun temizliği ve çevre düzenlemesi olurken Başkan Nihat Çiftçi küçük Başkan Zeynep’in talimatını ilgili birim amirine ileterek talimatın derhal yerine getirilmesini istedi.

Gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik yapmış olduğu çalışmaları ile 7’den 70’e her kesimin takdirini toplayan Başkan Nihat Çiftçi, göreve gelir gelmez Karaköprü Belediye Meclisi kararıyla kurduğu Çocuk Meclisi ile yeni dönemde eğitime ve gençliğe yönelik birçok çalışmanın sinyalini vermişti.

Başkan Nihat Çiftçi, “Geleceğin büyükleri olan çocuklarımızın en iyi yerlere gelip millete hizmet edebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu makamlar zaten onlarındır ve her zaman onlar için kullanılacaktır” diyerek kendisini ziyaret eden çocuklara ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Ziyarette öğrencilere Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Okul Müdürü Halit Bayındır ve öğretmenleri de eşlik etti.

BİHA