Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Mehmet Yavuz yeniden seçildi

Güncel 5.05.2024 14:27:46 0
Başkan Mehmet Yavuz yeniden seçildi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şanlıurfa Şubesinin 1. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Mehmet Yavuz, yapılan seçimler sonucunda yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurulun Divan Başkanlığını Mustafa Işık, Divan Başkan Yardımcılığını Doğan Gönük, Katip üye Adıyaman Şube Başkanı Haci Erdengi yaptı.

Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen 1. Olağan Genel Kurula dernek üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

Yapılan Olağan Genel Kurul'da güven tazeleyen Mehmet Yavuz derneğin adil ve şeffaf yönetilmesinin önemine değindi.

Yavuz konuşmasında şu ifadeleri yer verdi:

"Bugün burada gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurul toplantısında sizlerle bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Öncelikle divan başkanımıza ve katılımcılara teşekkür ederim. Bu toplantının amacı, dernek içinde gerçekleşecek olan seçim sürecinin adil, şeffaf ve demokratik bir şekilde yönetilmesini sağlamaktır. Bu süreçte birlikte gösterdiğimiz dayanışma ve uyum, derneğimizin gücünü artırmıştır. Gelecekte de aynı birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, derneğimizi daha da büyüteceğimize inanıyorum. Seçim sürecinin, derneğimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini diliyorum. Dernek çatısı altında ortak hedeflere ulaşmak adına samimi bir gayret içinde olacağına olan inancımızı vurgulamak isterim. Katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıklı ve demokratik bir seçim süreci geçirmemizi temenni ederim."

Daha sonra Divan Başkanı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin Genel Başkanı Mustafa Işık, Mehmet Yavuz'a Dernek Başkanı mazbatasını taktim etti.

BİHA