Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

TUMEF’ten Gençlik Merkezine Ziyaret

Eğitim 21.10.2020 19:51:47 0
TUMEF’ten Gençlik Merkezine Ziyaret
Türkiye Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Federasyonu Şanlıurfa il başkanlığı, Şanlıurfa’nın Eyyübiye belediyesine bağlı 15 Temmuz Gençlik merkezini ziyaret etti.
TUMEF  teşkilatı olarak Şanlıurfa İl başkanı Aytaç Demirkan’ın talimatıyla, Eyyübiye ilçe başkanı Şerif Çelikay, İl kadın kolları başkan yardımcısı Fatma Çakır, Eyyübiye kadın kolları başkanı Mehtap Haklı ve il basın medya başkanı İmam Bakır Asoğlu ile birlikte Gençlik merkezi müdürü Tarkan Turan’ı ziyaret ettiler.
TUMEF Temsilcileri yaptıkları açıklamada, Şanlıurfa Gençlik merkezi müdürümüz Sn. Tarkan Turan beyin samimi ve mütevazi kişiliği ile bizleri çok sıcak karşılaması bizlerde derin bir muhabbet uyandırdı. Uyuşturucu batağına düşen gençlerimizi bu illetten uzak tutmak adına spora yönlendirip bir gelecek sağlamak elbette ki temel hedeflerimizdendir. Bu konuda bizlere oldukça yardımcı olan müdürümüz bizlere ilk olarak spor için on kişilik yer tahsis etmekle beraber psikolog eşliğinde daha da verimli olmak adına lütufta bulunmuştur. Müdürümüze sonsuz şükranlarımızı sunuyor görevinde başarılar diliyoruz. İfadelerini kullandılar.  
Şanlıurfa Gençlik merkezi müdürüTarkan Turan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler getirerek, TUMEF ailesine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Her zaman kendilerine destek vereceğiz. Uyuşturucu ile mücadelede el birliğiyle çalışarak birlikte başarılara imza atacağız. Dedi.