Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Beyazgül`den Şanlıurfaspor`un Kampanyasına Destek

Spor 29.07.2020 10:47:52 0
Başkan Beyazgül`den Şanlıurfaspor`un Kampanyasına Destek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfaspor için düzenlenen “Şanlıurfaspor İçin Can Suyu” kampanyasına şahsi olarak yaptığı 15 bin TL'lik nakdi bağışını elden teslim etti.

Son günlerde ekonomik nedenlerden dolayı zor günlerden geçen Şanlıurfaspor için Şanlıurfaspor Kulübü Yönetimi tarafından “Şanlıurfaspor İçin Can Suyu” Kampanyası başlattı.

Kampanyanın ilk bağışını yapan Başkan Beyazgül, Şanlıurfaspor için herkesi destek vermeye davet etti.

Şahsı olarak bağışta bulunan ve nakdi desteğini elden teslim eden başkan Başkan Beyazgül, “Şanlıurfaspor Kulüp Başkanımızın bu güne kadar fedakârca çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. Bir çağrıda bulundular ve bizler de bu çağrıya uymak adına şahsı olarak 15 bin lirayı Bismillah diyerek bağışlıyorum. Başkanımız bir çağrıda bulundu ve bizler de kendi üzerimize düşen görevi yaptık. Şanlıurfa’mızın Şanlıurfaspor’un adını yaşatmak için bu çağrıya destek vereceklerine inanıyorum” dedi.

Oluşturulan yardım kampanyasına desteklerinden dolayı Başkan Beyazgül’e teşekkür eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ise, “Bu süreci hep beraber aşacağımıza inanıyorum, şimdiden Şanlıurfaspor’a yapacağınız desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber el birliği ile 11 Nisan ruhunu tekrar sahaya yansıtıp lige devam edeceğiz” dedi.