Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Eyyübiyelilere Müjde Dev İstihdam Projesinin Ön Görüşmesi Gerçekleşti

Ekonomi 10.03.2020 07:42:33 0
Eyyübiyelilere Müjde Dev İstihdam Projesinin Ön Görüşmesi Gerçekleşti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un seçim vaatlerinden biri olan Sera Kent projesi için düğmeye basıldı. Baskan Kuş, uygulamaya koyacağı dev proje için meclis üyeleriyle birlikte Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Çelik ve kurmaylarıyla ön görüşme yaptı. Harran Üniveristesi rektörlük binasında yapılan görüşmede Sera Kent projesi masaya yatırıldı.


Şanlıurfa için geldiği ilk günden itibaren yoğun çalışma gösteren ve kamuoyunun takdirini toplanan Rektör Çelik, projeye olumlu yaklaşarak gonulleri yine fethetti. Yapılan görüşmede Eyyübiye için ve Şanlıurfa için yapılacak güzel olan herşeye katkı sunmaya devam edeceklerini belirten Rektör Çelik takdir aldı. Baskan Kuş'ta ön görüşmesi yapılan Sera Kent ile istihdama katkı sunacaklarını belirterek," Rektörümüze sonsuz teşekkür ederim.

Projemize olumlu yaklaştı. İnşallah Üniversitemizle birlikte hayata geçireceğimiz bu proje ile Eyyübiye ve Şanlıurfa'da istihdama büyük katkı sağlayacağız. Rektörümüze ve kurmaylarına çok çok teşekkür ederim. Rektör beyin destekleri ve katkılarıyla inşallah daha güzel projeleri de birlikte gerçekleştireceğiz." Dedi.