Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ŞanlıurfaSpor`a Kayyum Atandı

Spor 20.12.2019 22:27:35 0
ŞanlıurfaSpor`a Kayyum Atandı

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele veren ve maddi sıkıntılarla boğuşan Şanlıurfaspor’da geçtiğimiz günlerde Urfaspor Başkanı ve yönetimde bulunan 13 yönetici görevlerinde istifa ettiler. İstifalar sonrası gözler Şanlıurfaspor’a atanacak kayyum heyetine çevrildi.

İstifalar sonrası bugün akşam saatlerinde Şanlıurfaspor’a kayyum atandığı söyleyen Urfaspor Eski Başkanı Mehmet Yılmaz flaş açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamada Başkan Yılmaz şu ifadeleri kullandı;

“Sorun İstifa İse Mehmet Yılmaz Ve Yönetim İstifa Etti”

Sorun istifa ise Mehmet Yılmaz ve Yönetim istifa eder diye konuşmasına başlayan Mehmet Yılmaz; “Bildiği üzere 5 aylık yönetim süreci yaşamış bulunmaktaydık ve bu yönetimle bir oluşum oluşturduk ve ne yazık ki önümüzde ciddi engeller oluştu ve bu engeller ciddi manada Şanlıurfaspor’a zarar verdi. İstifa etme yönündeki oluşumda istifa etmedim istifa edildim açıkçası sorun istifa ise Mehmet Yılmaz ve yönetim istifa etti başkaları gelir Şanlıurfaspor takımını kapamamak üzere yoluna devam eder manasında adımlar atmaya karar verdim” ifadelerini kullandı.

“Derbi Şifresi Şahsa Verilen Bir Şifre”

Derbi şifresi şahsa verilen bir şifre diye konuşan Yılmaz; “Dün medyada paylaşımlar yapıldı yaklaşık bir haftadır istifa süreci yaşıyorduk ve sürecin değerlendirmesi konusuna yeni geldik. Derbi şifresi her zaman yönetim başkanına verilmek üzeredir, E-Devlet şifresi gibidir şahısa özel bir şifredir ve tabi biz bu şifreyi kullanacağız ve aldığımız kararları da yayın organlarıyla da paylaşacağız” diye konuştu.

“Bundan Sonraki Süreci Kayyum İzleyecek”

Bundan sonraki süreci kayyum izleyecek diyen Mehmet Yılmaz; “Bundan sonraki dönemi kayyum süreci izleyecek inşallah kayyuma destek olma acısında kam kurum kuruluşları buna destek verir Zeynel Başkan olsun, Vali olsun ve ilçe belediye başkanları olsun destek vermelidir. İstenmeyen bir Mehmet Yılmaz ise istenen kayyumsa kayyum süreç izler ve 10-15 günlük sürecin sonunda da artık olağanüstü bir kongre olur. İnşallah güzel bir yönetim eski yönetim eski başkanlarda olabilir ve inşallah Şanlıurfaspor hak ettiği noktaya gelebilmek için yol izlemiş olur” dedi.

“Satılan Futbolcuların Arkası Gelecek”

Veysel Sönmezsoy’un satılmasından sonra satılacak futbolcuların arkası da gelecek diyen Eski Başkan Yılmaz; “Veysel Sönmezsoy diyen genç bir kardeşimiz vardı evet transfer süreci vardı burada kalıyor ama bu kardeşimiz gidecek bu takım boş kaldığı mürtetçe herkes gidecek. Çünkü federasyon böyle bir hak veriyor bu çocuklarda gidiyorlar gidecekler ve daha arkasında da gelecekler ama birilerin adım atıp sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

“Belediyelerden Beklenen Desteği Alamadık”

Belediyelerden beklenen desteği alamadıklarını söyleyen Eski Urfaspor Başkanı Yılmaz; “600-700 Bin TL belediyelerden alacağımız desteği alamadığımız gün bugündü biz bugünü yaşayacağımızı o gün söyledik” dedi.

URFANATİK