Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Beylikdüzü GFB’den Harran Eğitimine Destek

Harran Kaymakamlığı 22.12.2017 09:28:27 0
Beylikdüzü GFB’den Harran Eğitimine Destek
Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler, (MİNİK ELLER ÜŞÜMESİN) Kampanyası altında Şanlıurfa Harran’da bulunan Kaymaklı İlkokulu’nda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere 32 kolilik kışlık giysi ve kırtasiye yardımında bulundular.
 
Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atarak Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde bulunan Kaymaklı İlkokulu öğrencilerine kışlık giysi ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler, 32 adet büyük koliyi ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderdiler. Başlatılan yardım kampanyası sonucunda farklı il ve ilçelerden toplanan Kırtasiye, Kışlık Kıyafet, Bot ve benzeri ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.
 
CENAP DOLAŞ: YARDIM FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK
Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler Başkanı Cenap Dolaş konuya ilişkin olarak gazetemize açıklamalarda bulundu. Yapılan araştırmalar sonucu Şanlıurfa’da ciddi kışlık giysi yardımına ihtiyaç duyan öğrenciler olduğunu tespit ettiklerini belirten Dolaş, “Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler olarak belirlediğimiz ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimize bir nebze de olsa fayda sağlamak amacıyla böyle bir kampanya düzenledik. Özellikle Harran ilçesinin Kırsal kesimindeki ilçeye uzak olan okulları seçtik.
Harran ilçesine yaptığımız ziyarette bizlere destek veren Harran belediye başkanı ve ilçe kaymakamı ile Milli eğitim müdürüne teşekkür ederiz.
 
 Bu ve bunun gibi yardım faaliyetlerimizi ihtiyaç durumuna göre gerek kişilere gerek kurumlara yapmaya devam edeceğiz. Burada Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler olarak bir akım başlatıyoruz. Belki ‘Çok büyük çaplı’ bir yardım kampanyası olmayabilir. Fakat bizler için küçük bir yardım gibi gözüken bu kampanya, ihtiyaç sahipleri için büyük anlamlar ifade edebilir.
 
Kaymaklı okulu öğretmenlerinden Esra Kahraman yaptığı açıklamada, Beylikdüzü Genç Fenerbahçelilerin yapmış olduğu yardımlardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Kaymaklı okulunda gerçekleşen Yardım dağıtım programına, Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler Başkanı Cenap Dolaş, Onursal başkan İlyas Dolaş ve dernek üyelerinden Kürşat Keskin ve Yusuf Tutku ile okul idaresi katıldı.