Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Akçakale’ye Hayat Verecek Bir Proje Daha (VİDEO HABER)

Güncel 22.10.2021 14:56:41 0
Akçakale’ye Hayat Verecek Bir Proje Daha (VİDEO HABER)

Akçakale ilçesinde vatandaşların kesintisiz ve daha temiz içme suyuna kavuşması maksadıyla başlattığı arıtma tesisi çalışmalarını sürdürürken, Akçakale ilçesinde tesisat döşeme faaliyetlerine başladı.

Akçakale mahallerinde insani tüketim değerlerine uygun içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla İçme suyu Arıtma Tesisini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya,  Akçakale ilçesinde alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek şu ifadelere yer verdi, Bugün burada tarih yazıyoruz 50 kilometreden ilçeye su getiriyoruz, Akçakale için bir hayali daha gerçekleştiriyoruz İçtiğimiz sular maalesef çok kötüydü. Allah’ın izniyle Hükümetimizin ve Cumhurbaşkanımızın destekleriyle burada bir destan daha yazıyoruz. Bugün kazmayı vurduk. İnşallah iki yıl içerisinde çalışmalar bitecek ve Akçakale’nin nüfusu 1.5 milyona çıkana kadar su yetecek, Akçakale daha modern daha yaşanabilir ve yıldız bir ilçe olacak. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Dedi.