Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Açıldı.

Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Açıldı.

Siyaset 16.09.2024 15:03:05 0
Akçakale Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi Açıldı.

Akçakale Belediyesi tarafından yapılan kreş ve gündüz bakım evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Hikmet Başak, Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, Akçakale Kaymakamı Onur Şan, İlçe Milli eğitim Müdürü Halil Tekyıldız, kamu kurum amirleri, muhtarlar, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Açılış töreni, Akçakale İlçe Müftüsü İbrahim Sancar’ın yaptığı dualarla başladı. Törenin ardından heyet, kreşin çeşitli sınıflarını gezerek yetkililerden detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Ecz. Abdülhakim Ayhan, eğitime verdikleri önemi vurgularken, "Çocuklarımızın sağlıklı ve nitelikli bir eğitim alabilmesi için bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Yeni kreş ve gündüz bakım evinin, Akçakale'deki çocuklara çağdaş bir eğitim ortamı sunmayı hedeflediğini belirten Başkan Ayhan, “Bu yatırım, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim ve bakım sunma amacı taşımaktadır. Eğitim her zaman önceliğimizdir ve bu alanda yapacağımız her katkı, toplumumuzun geleceği için büyük önem arz etmektedir” şeklinde konuştu.

Tören, Akçakale Belediyesi’nin eğitime verdiği desteğin bir göstergesi olarak büyük bir coşku ve memnuniyetle karşılandı. Kreş ve gündüz bakım evinin, bölgedeki eğitim hizmetlerine önemli katkılar Sağlayacak.